Cengkaréng, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cengkaréng
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
Lega26,54 Kilométer pasagi
Pangeusi514.416 (2016) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.73.01
Désa/kalurahan-

Cengkaréng nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.