Kota Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kota Jakarta Selatan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jakarta Kidul
100px

Lambang Jakarta Kidul
{{{foto}}}

{{{caption}}}
280px

Peta lokasi Jakarta Kidul
Motto "Rambutan Rapiah - Burung Gelatik"
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota Kebayoran Baru
Lega Wilayah 145,73 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
1.8 yuta jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Drs. H.A Dadang Kafrawi, MSi
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://selatan.jakarta.go.id/

Jakarta Kidul nyaéta hiji kota di beulah kidul Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di beulah kalér Jakarta Kidul wawatesan jeung Jakarta Pusat, di beulah wétan jeung Jakarta Wétan, di beulah kidul jeung Dépok, di beulah kulon kalérna jeung Jakarta Kulon sarta kulon kidulna jeung Tangerang.

Jakarta Kidul mangrupa kota di DKI panggedéna, miboga pangeusi panglobana, tur pangbeungharna.

Daptar Kacamatan Jakarta Kidul[édit | édit sumber]

Kacamatan di Jakarta Kidul nyaéta:

Tumbu luar[édit | édit sumber]


 
DKI Jakarta
Kota

Jakarta Utara: Cilincing | Koja | Kelapa Gading | Tanjung Priok | Pademangan | Penjaringan
Jakarta Barat: Taman Sari | Tambora | Grogol | Palmérah | Kebon Jeruk | Kembangan | Cengkaréng | Kalideres
Jakarta Pusat: Gambir | Tanah Abang | Ménténg | Senén | Cempaka Putih | Johar Baru | Kemayoran | Sawah Besar
Jakarta Timur: Matraman | Pulo Gadung | Jatinegara | Durén Sawit | Kramat Jati | Makassar | Pasar Rebo | Ciracas | Cipayung | Cakung
Jakarta Selatan: Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Pesanggrahan | Cilandak | Pasar Minggu | Jagakarsa | Mampang Prapatan | Pancoran | Tebet | Setiabudi

Kabupatén

Kepulauan Seribu: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia


Nuvola filesystems folder home.png