Pancoran, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pancoran

Peta lokasi Kacamatan Pancoran
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Kidul
Camat -
Lega 8,63 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 154.693 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pancoran nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


Nuvola filesystems folder home.png