Pancoran, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pancoran
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
Lega8,63 Kilométer pasagi
Pangeusi154.693 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.74.08
Désa/kalurahan-

Pancoran nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.