Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kebayoran Baru

Peta lokasi Kacamatan Kebayoran Baru
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Camat -
Lega 12,93 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 143.784 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kebayoran Baru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


Nuvola filesystems folder home.png