Kota Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Jakarta Wétan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jakarta Wétan
Lambang Kota Jakarta Timur.png

Lambang Jakarta Wétan
{{{foto}}}

{{{caption}}}

Peta lokasi Jakarta Wétan
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 187.73 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Koesnan Halim
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://timur.jakarta.go.id/

Jakarta Wétan nyaéta hiji kota di beulah wétan Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di beulah kaléreun Jakarta Wétan wawatesan jeung Jakarta Utara, di beulah wétan jeung Bekasi, di beulah kidul jeung Dépok sarta di beulah kulonna jeung Jakarta Selatan jeung Jakarta Pusat. Lega wilayahna 187,73 km².

Kacamatan di Jakarta Wétan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]