Tebet, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Tebet, Jakarta Selatan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tebet

Peta lokasi Kacamatan Tebet
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Camat -
Lega 9,03 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 211.287 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tebet nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Selatan, DKI Jakarta

Kacamatan: Cilandak | Jagakarsa | Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Mampang Prapatan | Pancoran | Pasar Minggu | Pesanggrahan | Setia Budi | Tebet



Nuvola filesystems folder home.png