Kabupatén Ponorogo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Ponorogo
Lambang Kabupaten Ponorogo.png

Lambang Kabupatén Ponorogo
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten ponorogo.png

Peta lokasi Kabupatén Ponorogo
Motto
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Ponorogo
Lega Wilayah 1.371.78 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
855.281 jiwa (2010)
620 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
21
279/26
Dasar hukum
Tanggal
Bupati H. Amin, SH
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0352
DAU Rp. 992.689.474.000.- (2013)

Ramatloka: www.ponorogo.go.id

Kabupatén Ponorogo, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Kota Ponorogo.

Flag of Indonesia.svg