Kabupatén Mojokerto

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Mojokerto
Lambang Kabupaten Mojokerto.png

Lambang Kabupatén Mojokerto
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten mojokerto.png

Peta lokasi Kabupatén Mojokerto
Motto Wijna Mantriwira
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Mojosari
Lega Wilayah 835,93
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
5,345,271
6.394,4 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
18

Dasar hukum
Tanggal
Bupati H. Mustofa Kamal Pasa, S.E
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0321
DAU 3.832.266.682.000.-(2013)

Ramatloka: www.mojokertokab.go.id

Kabupatén Mojokerto, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Mojosari.

Flag of Indonesia.svg