Kabupatén Lumajang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Lumajang
Lambang Kabupaten Lumajang.png

Lambang Kabupatén Lumajang
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten lumajang.png

Peta lokasi Kabupatén Lumajang
Motto Amreta Brata Wira Bhakti
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Lumajang
Lega Wilayah 1.790,90
Kordinat 112°53'-113°23' BT 7°54'-8°23' LS
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1,006,458
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
21
204
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Dr. H. Sjahrazad Masdar, MA
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0334
DAU Rp. 828.524.528.000.- (2013)

Ramatloka: www.lumajangkab.go.id

Kabupatén Lumajang, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Lumajang.

Flag of Indonesia.svg