Kabupatén Trenggalék

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Trenggalék
Trenggalek coat of arms.png

Lambang Kabupatén Trenggalék
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten trenggalek.png

Peta lokasi Kabupatén Trenggalék
Motto Jwalita Praja Karana
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Trenggalék Kota
Lega Wilayah 1.261,40 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
796.966 jiwa (2009)
626 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
14

Dasar hukum
Tanggal
Bupati Ir. H. Mulyadi WR.
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0355
DAU

Ramatloka: www.trenggalekkab.go.id

Kabupatén Trenggalék, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Trenggalék Kota.

Flag of Indonesia.svg