Kabupatén Malang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Malang
Logo-Kabupaten-Malang.jpg

Lambang Kabupatén Malang

Locator kabupaten malang.png

Peta lokasi Kabupatén Malang
Motto Satata Gama Karta Rahardja
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Kota Kepanjen
Lega Wilayah 3.530,65
Kordinat 112°17'10.90``-112°57.00`` BT 7°44'55.11``-8°26'35.45`` LS
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
2,342,983
663,61 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
33

Dasar hukum
Tanggal 28 Nopember 760
Bupati Rendra Kresna
Wakil Bupati Sanusi
Kode aréa 0341
DAU Rp. 1.439.234.034.000.- (2013)

Ramatloka: malangkab.go.id

Kabupatén Malang, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Kota Kepanjen.

Flag of Indonesia.svg