Kabupatén Sampang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Sampang
Lambang Kabupaten Sampang.png

Lambang Kabupatén Sampang
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten sampang.png

Peta lokasi Kabupatén Sampang
Motto Sampang Bersatu Untuk Kesejahteraan Umat
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Sampang
Lega Wilayah 1.152,04 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
794.914 jiwa (2010)
690,01 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
14
186
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Drs. K.A Fannan Hasib
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0323
DAU Rp. 683.242.704.000.- (2013)

Ramatloka: www.sampang.go.id

Kabupatén Sampang, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Sampang.

Flag of Indonesia.svg