Citakan:Jawa Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan ieu tiasa dibéré préfiks.
Mangga anggo  {{Jawa Wétan|state=collapsed}}  atanapi  {{Jawa Wétan|state=uncollapsed}}  kanggo ngawitan kaayaan citakan, naha nilep (nyumput) atanapi henteu (katingali).
Mangga anggo  {{Jawa Wétan|state=autocollapse}}  kanggo nilepan citakan mung saupami aya citakan sanes nu sarupi dina kaca eta.