Kabupatén Pasuruan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Pasuruan
Lambang Kabupaten Pasuruan.png

Lambang Kabupatén Pasuruan
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten pasuruan.png

Peta lokasi Kabupatén Pasuruan
Motto Guna Karya Sarana Bhakti
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Kota Pasuruan
Lega Wilayah 1.474 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.369.295 jiwa
928,97 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
24
341/24
Dasar hukum
Tanggal
Bupati H. Irsyad Yusuf, S.E, M.M
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0343
DAU Rp. 992.689.474.000.- (2013)

Ramatloka: www.pasuruankab.go.id

Kabupatén Pasuruan, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Kota Pasuruan.

Flag of Indonesia.svg