Kabupatén Nganjuk

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Nganjuk
Logo nganjuk.jpg

Lambang Kabupatén Nganjuk
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten nganjuk.png

Peta lokasi Kabupatén Nganjuk
Motto Baswara Yudhia Karana
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Nganjuk
Lega Wilayah 1.182,64
Kordinat 111°05'-112°013' BT 70°20'-70°59' LS
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1,017,030
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
20
284
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Drs. H. Taufiqurrahman
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0358
DAU Rp. 928.265.611.000.- (2013)

Ramatloka: www.nganjukkab.go.id

Kabupatén Nganjuk, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Nganjuk.

Flag of Indonesia.svg