Kabupatén Madiun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Madiun
Logo kabupaten madiun.gif

Lambang Kabupatén Madiun
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten madiun.png

Peta lokasi Kabupatén Madiun
Motto
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Caruban
Lega Wilayah 1.010,86
Kordinat 112°53'-113°23' BT 7°54'-8°23' LS
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
661.886
654,78 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
15

Dasar hukum
Tanggal
Bupati H. Muhtarom, S.Sos.
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0351
DAU Rp. 734.152.390.000.- (2013)

Ramatloka: www.madiunkab.go.id

Kabupatén Madiun, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Caruban.

Flag of Indonesia.svg