Kabupatén Kediri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Kediri
Lambang Kabupaten Kediri.gif

Lambang Kabupatén Kediri
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten kediri.png

Peta lokasi Kabupatén Kediri
Motto Canda Bhirawa
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Kediri
Lega Wilayah 963,21
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.475.000
1.531,34 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
26
343
Dasar hukum
Tanggal
Bupati dr. Hj. Haryanti Sutrisno
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0354
DAU Rp. 1.056.481.076.000.- (2013)

Ramatloka: www.kedirikab.go.id

Kabupatén Kediri, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Kediri.

Flag of Indonesia.svg