Kabupatén Probolinggo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Probolinggo
Logo Kabupaten Probolinggo.JPG

Lambang Kabupatén Probolinggo
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten probolinggo.png

Peta lokasi Kabupatén Probolinggo
Motto Prasadja Ngesti Wibawa
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Kraksaan
Lega Wilayah 1.696,17 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.095.370 jiwa (2010)
645,79 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
24
325/5
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Hj. Puput Tantriana Sari
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0335
DAU Rp. 848.994.313.000.- (2013)

Ramatloka: www.kabprobolinggo.go.id

Kabupatén Probolinggo, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Kraksaan.

Flag of Indonesia.svg