Kabupatén Pacitan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Pacitan
Lampang Kabupaten Pacitan.jpg

Lambang Kabupatén Pacitan
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten pacitan.png

Peta lokasi Kabupatén Pacitan
Motto Tata Pramana Hargeng Praja
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Pacitan
Lega Wilayah 1.389,87 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
538.000 jiwa
387,09 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
12
159/5
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Drs. Indartato
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0357
DAU Rp. 647.293.403.000.- (2013)

Ramatloka: www.pacitankab.go.id

Kabupatén Pacitan, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Pacitan.

Flag of Indonesia.svg