Kabupatén Situbondo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Situbondo
Lambang Kabupaten Situbondo.png

Lambang Kabupatén Situbondo
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten situbondo.png

Peta lokasi Kabupatén Situbondo
Motto Memayu Hayuning Tirto
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Situbondo
Lega Wilayah 1.457,10 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
631.381 jiwa (2005)
433,31 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
17

Dasar hukum Peraturan Pamaréntah RI Nomor. 28 / 1972
Tanggal 1972
Bupati H. Dadang Wigiarto, S.H
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0338
DAU Rp. 692.549.026.000.- (2013)

Ramatloka: www.situbondokab.go.id

Kabupatén Situbondo, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Situbondo.

Flag of Indonesia.svg