Kabupatén Pamekasan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Pamekasan
Logo kabupaten pamekasan.gif

Lambang Kabupatén Pamekasan
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten pamekasan.png

Peta lokasi Kabupatén Pamekasan
Motto Madu Ganda Magesti Tunggal
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Pamekasan
Lega Wilayah 732,85 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
818.662 jiwa
1.117,09 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
12
178/11
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Drs. H. Achmad Syafii Yasin, M.Si
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0324
DAU Rp. 702.610.217.000.- (2013)

Ramatloka: www.pamekasankab.go.id

Kabupatén Pamekasan, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Pamekasan.

Flag of Indonesia.svg