Kabupatén Gianyar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Gianyar
Lambang Kab Gianyar.png

Lambang Kabupatén Gianyar
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Location Gianyar Regency.png

Peta lokasi Kabupatén Gianyar
Motto Dharma Raksata Raksita
Propinsi Bali
Ibukota Gianyar
Lega Wilayah 368 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
438.974 jiwa (2008)
1.193 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
7
63/6
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Ir. Tjokorda Oka Artha Ardhana Sukawati, Msi
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0361
DAU Rp. 609.293.266.000.-(2013)

Ramatloka: www.gianyarkab.go.id

Kabupatén Gianyar, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Bali. Ibu kotana nyaéta Gianyar.

Babagian administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Blahbatuh
  • Kacamatan Gianyar
  • Kacamatan Payangan
  • Kacamatan Tegallalang
  • Kacamatan Tampaksiring
  • Kacamatan Sukawati
  • Kacamatan Ubud


Flag of Indonesia.svg