Palabuhanratu, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Pelabuhan Ratu, Sukabumi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pelabuhan Ratu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.01

Pelabuhan Ratu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

=== Géografis ti kapungkur urang sunda mah angeus aya, bahasa jang pribahasa ge geus aya ti jaman soekarno.

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]