Palabuhanratu, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Pelabuhan Ratu, Sukabumi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pelabuhan Ratu

Peta lokasi Kacamatan Pelabuhan Ratu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Pelabuhan Ratu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

=== Géografis ti kapungkur urang sunda mah angeus aya, bahasa jang pribahasa ge geus aya ti jaman soekarno.

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]



Nuvola filesystems folder home.png