Kabupatén Buleleng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Buleleng
Lambang Kabupaten Buleleng.png

Lambang Kabupatén Buleleng
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Location Buleleng Regency.png

Peta lokasi Kabupatén Buleleng
Motto Singa Ambaraja
Propinsi Bali
Ibukota Singaraja
Lega Wilayah 1.365,88 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
624.125 jiwa (2010)
456,94 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
9
148
Dasar hukum
Tanggal 30 Maret 1604
Bupati Putu Agus Suradnyana
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0362
DAU Rp. 796.419.224.000.-(2013)

Ramatloka: www.bulelengkab.go.id

Kabupatén Buleleng, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Bali. Ibu kotana nyaéta Singaraja.

Babagian administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Gerokgak
  • Kacamatan Seririt
  • Kacamatan Busung Biu
  • Kacamatan Banjar
  • Kacamatan Buleleng
  • Kacamatan Sukasada
  • Kacamatan Sawan
  • Kacamatan Kubutambahan
  • Kacamatan Tejakula

Rujukan[édit | édit sumber]