Kabupatén Yahukimo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Asmat
Lambang Kabupaten Yahukimo.png

Lambang Kabupatén Asmat
{{{foto}}}

{{{caption}}}
-

Peta lokasi Kabupatén Asmat
Motto -
Propinsi Papua
Ibukota Sumohai (de jure), Dekai (de facto)
Lega Wilayah - km²
Kordinat -
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
116.598 (2000)
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
4
-
Dasar hukum -
Tanggal -
Bupati Ones Pahabol, SE, MM
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa
DAU

Ramatloka: [1]

Kabupatén Yahukimo nyaéta hiji kabupatén di Propinsi Papua, Indonésia. Ibukotana nyaéta Sumohai (de jure) dan Dekai (de facto). Kabupatén ieu kawengku ku 4 distrik (atawa kacamatan): AnggrukKraponKurimaNinia.


 t·s·é 

Kabupatén Yahukimo, Papua

Lambang Kabupaten Yahukimo.png

Kacamatan: Anggruk | Krapon | Kurima | Ninia