Anggruk, Yahukimo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Anggruk
Distrik
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Papua
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Kampung/kalurahan -


Anggruk nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Asmat, Propinsi Papua, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Yahukimo, Papua

Lambang Kabupaten Yahukimo.png

Kacamatan: Anggruk | Krapon | Kurima | Ninia


Nuvola filesystems folder home.png