Kabupatén Enrekang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupaten Enrekang

Kabupaten Enrekang
Ségel resmi Kabupaten Enrekang
Ségel
KabupatenIndonesia
ProvinceSulawesi Kidul
Puseur dayeuhEnrekang
Lega
 • Total1.786,01 km2 (68,958 sq mi)
Pangeusi
 (2010 Census)
 • Total190.175
 • Kapadetan1.1/km2 (2.8/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)

Kabupaten Enrekang mangrupa salah sahiji Kabupatén di propinsi Sulawesi Kidul, Indonesia. Puseur dayeuhna nyaéta Enrekang. Kabupaten ieu ngagaduhan luas lega 1.786,01 km² sareng gaduh saloba pangeusi ± 190.579 jiwa.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Perpres No. 10 Tahun 2013". 2013-02-04. Diakses tanggal 2013-02-15. 

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan