Purwakarta, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwakarta
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
Lega24,83 Kilométer pasagi
Pangeusi179.233 (2020, SénsusSunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.14.01

Purwakarta nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]