Cibinong, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cibinong
Cibinong is located in Kabupatén Bogor
Cibinong
Cibinong
Cibinong is located in Jawa
Cibinong
Cibinong
Cibinong is located in Indonésia
Cibinong
Cibinong
Koordinat: 6°29′06″S 106°50′31″E / 6.485°S 106.842°E / -6.485; 106.842
NagaraIndonésia
RégionJawa
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • CamatBambang Widodo Tawekal
Lega
 • Total46,11 km2 (1,780 sq mi)
Pangeusi
 • Total341,196
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan12
Ramatlokakecamatancibinong.bogorkab.go.id

Cibinong nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cibinong minangka puseur dayeuh Kabupatén Bogor.

Topografi[édit | édit sumber]

Kacamatan Cibinong ngawengku 12 kalurahan. Daptar Kalurahan baris didadarkeun saperti ieu di handap:

Ngaran Kalurahan Ngaran Kalurahan Ngaran Kalurahan
Kalurahan Cibinong Kalurahan Karadénan Kalurahan Pakansari
Kalurahan Cirimekar Kalurahan Nanggéwér Kalurahan Pondok Rajeg
Kalurahan Ciriung Kalurahan Nanggéwér Mekar Kalurahan Sukahati
Kalurahan Harapan Jaya Kalurahan Pabuaran Kalurahan Tengah

Sedengkeun wates Kacamatan Cibinong nyaéta:


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |


Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png

Koordinat: 6°29′06″S 106°50′31″E / 6.485°S 106.842°E / -6.485; 106.842