Cibinong, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Cibinong
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Kulon
Luas 46.11 km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12


Cibinong nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cibinong minangka puseur dayeuh Kabupatén Bogor.

Topografi[édit | édit sumber]

Kacamatan Cibinong ngawengku 12 kalurahan. Daptar Kalurahan baris didadarkeun saperti ieu di handap:

Ngaran Kalurahan Ngaran Kalurahan Ngaran Kalurahan
Kalurahan Cibinong Kalurahan Karadénan Kalurahan Pakansari
Kalurahan Cirimekar Kalurahan Nanggéwér Kalurahan Pondok Rajeg
Kalurahan Ciriung Kalurahan Nanggéwér Mekar Kalurahan Sukahati
Kalurahan Harapan Jaya Kalurahan Pabuaran Kalurahan Tengah

Sedengkeun wates Kacamatan Cibinong nyaéta:


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang Kabupaten Bogor.png

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |


Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png