Cibinong, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Cibinong
Kacamatan
Cibinong is located in Kabupatén Bogor
Cibinong
Cibinong
Cibinong is located in Jawa
Cibinong
Cibinong
Cibinong is located in Indonésia
Cibinong
Cibinong
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°29′6″S 106°50′31.2″E / 6.48500°S 106.842000°E / -6.48500; 106.842000
Nagara Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat Bambang Widodo Tawekal
Aréa
 • Total 46,11 km2 (1,780 sq mi)
Populasi
 • Total 341,196
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 12
Ramatloka kecamatancibinong.bogorkab.go.id

Cibinong nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cibinong minangka puseur dayeuh Kabupatén Bogor.

Topografi[édit | édit sumber]

Kacamatan Cibinong ngawengku 12 kalurahan. Daptar Kalurahan baris didadarkeun saperti ieu di handap:

Ngaran Kalurahan Ngaran Kalurahan Ngaran Kalurahan
Kalurahan Cibinong Kalurahan Karadénan Kalurahan Pakansari
Kalurahan Cirimekar Kalurahan Nanggéwér Kalurahan Pondok Rajeg
Kalurahan Ciriung Kalurahan Nanggéwér Mekar Kalurahan Sukahati
Kalurahan Harapan Jaya Kalurahan Pabuaran Kalurahan Tengah

Sedengkeun wates Kacamatan Cibinong nyaéta:


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |


Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png

Koordinat: 6°29′06″S 106°50′31″E / 6.485°S 106.842°E / -6.485; 106.842