Bojonggedé, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bojonggedé
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat J. Dace Hatomi
Lega
 • Total 28.2.469 km2 (10.9.062 sq mi)
Pangeusi
 (2016)
 • Total 140,261
 • Kapadetan 5,000/km2 (13,000/sq mi)
Zona wanci UTC+7 (WIB)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 9
Ramatloka kecamatanbojonggede.bogorkab.go.id

Bojonggedé nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |



Koordinat: 6°28′45″S 106°48′01″E / 6.479209°S 106.800139°E / -6.479209; 106.800139

Nuvola filesystems folder home.png