Bojonggedé, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bojonggedé
Kacamatan
Bojonggedé is located in Kabupatén Bogor
Bojonggedé
Bojonggedé
Bojonggedé is located in Jawa
Bojonggedé
Bojonggedé
Bojonggedé is located in Indonésia
Bojonggedé
Bojonggedé
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°28′45.15″S 106°48′0.5″E / 6.4792083°S 106.800139°E / -6.4792083; 106.800139
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat J. Dace Hatomi
Aréa
 • Total 28.2.469 km2 (10.9.062 sq mi)
Populasi (2016)
 • Total 140,261
 • Dénsitas 5,000/km2 (13,000/sq mi)
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 9
Ramatloka kecamatanbojonggede.bogorkab.go.id

Bojonggedé nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |



Koordinat: 6°28′45″S 106°48′01″E / 6.479209°S 106.800139°E / -6.479209; 106.800139

Nuvola filesystems folder home.png