Harapan Jaya, Cibinong, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Harapan Jaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cibinong

Harapan Jaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg