Harapan Jaya, Cibinong, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Harapan Jaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cibinong

Harapan Jaya nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg