Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Gunung Putri
Kacamatan
Gunung Putri is located in Kabupatén Bogor
Gunung Putri
Gunung Putri
Gunung Putri is located in Jawa
Gunung Putri
Gunung Putri
Gunung Putri is located in Indonésia
Gunung Putri
Gunung Putri
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°25′43.9″S 106°55′26.83″E / 6.428861°S 106.9241194°E / -6.428861; 106.9241194Koordinat: 6°25′43.9″S 106°55′26.83″E / 6.428861°S 106.9241194°E / -6.428861; 106.9241194
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat Aris Pudjo Widyo Susanto
Aréa
 • Total 69,2 km2 (267 sq mi)
Populasi (2011)
 • Total 328.980
 • Dénsitas 0.48/km2 (1.2/sq mi)
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 10
Ramatloka kecamatangunungputri.bogorkab.go.id

Gunung Putri nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Topografi[édit | édit sumber]

Kacamatan Gunung Putri ngawengku 10 kalurahan. Daptar Kalurahan baris didadarkeun saperti ieu di handap:

Ngaran Désa Ngaran Désa
Désa Bojong Kulur Désa Gunung Putri
Désa Bojong Nangka Désa Karanggan
Désa Ciangsana Désa Nagrak
Désa Cicadas Désa Tlajung Udik
Désa Cikéas Udik Désa Wanahérang

Sedengkeun wates Kacamatan Gunung Putri nyaéta:

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png