Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Gunung Putri
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Luas 60.82- km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 Désa


Gunung Putri nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Topografi[édit | édit sumber]

Kacamatan Gunung Putri ngawengku 10 kalurahan. Daptar Kalurahan baris didadarkeun saperti ieu di handap:

Ngaran Désa Ngaran Désa
Désa Bojong Kulur Désa Gunung Putri
Désa Bojong Nangka Désa Karanggan
Désa Ciangsana Désa Nagrak
Désa Cicadas Désa Tlajung Udik
Désa Cikéas Udik Désa Wanahérang

Sedengkeun wates Kacamatan Gunung Putri nyaéta:

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang Kabupaten Bogor.png

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png