Tlajung Udik, Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Tlajung Udik
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Gunung Putri

Tlajung Udik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg