Lompat ke isi

Tlajung Udik, Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tlajung Udik
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Tlajung Udik
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanGunung Putri

Tlajung Udik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.