Lompat ke isi

Karanggan, Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karanggan
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Karanggan
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanGunung Putri

Karanggan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.