Lompat ke isi

Klapanunggal, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Klapanunggal
Peta
Peta lokasi Kacamatan Klapanunggal
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega97,64 kilométer pasagi
Pangeusi121.218 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.32
Désa/kalurahan-

Klapanunggal nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wisata[édit | édit sumber]

• Goa Lalay Gunung Kapur[édit | édit sumber]