Lompat ke isi

Cikéas Udik, Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cikéas Udik
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Cikéas Udik
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanGunung Putri

Cikéas Udik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.