Gunung Putri, Gunung Putri, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Gunung Putri
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Gunung Putri

Gunung Putri nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg