Kabupatén Jembrana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kabupatén Jembrana
Lambang Kab Jembrana.png

Lambang Kabupatén Jembrana
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Location Jembrana Regency.png

Peta lokasi Kabupatén Jembrana
Motto Tri Ananta Bhakti
Propinsi Bali
Ibukota Negara
Lega Wilayah 841,80 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
269.859 jiwa (2009)
320,57 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
5
51
Dasar hukum
Tanggal
Bupati I Putu Arta
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0365
DAU Rp. 450.919.726.000.- (2013)

Ramatloka: www.jembranakab.go.id

Kabupatén Jembrana, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Bali. Ibu kotana nyaéta Negara.

Babagian administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Jembrana
  • Kacamatan Melaya
  • Kacamatan Mendoyo
  • Kacamatan Negara
  • Kacamatan Pekutatan


Flag of Indonesia.svg