Kabupatén Bangli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Bangli
Lambang Kabupaten Bangli.png

Lambang Kabupatén Bangli
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Location Bangli Regency.png

Peta lokasi Kabupatén Bangli
Motto Bhukti Mukti Bhakti
Propinsi Bali
Ibukota Bangli
Lega Wilayah 520,81 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
213.808 jiwa (2008)
410,53 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
4
4/56
Dasar hukum
Tanggal
Bupati I Made Gianyar, SH, M.Hum.
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0366
DAU Rp. 450.812.694.000.-(2013)

Ramatloka: www.banglikab.go.id

Kabupatén Bangli, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Bali. Ibu kotana nyaéta Bangli.

Babagian administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Kintamani
  • Kacamatan Susut
  • Kacamatan Tembuku
  • Kacamatan Bangli


Flag of Indonesia.svg