Parigi, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Parigi

Peta lokasi Kacamatan Parigi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Pangandaran
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Parigi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kacamatan ieu rencanana bakal jadi puser dayeuhna Kabupatén Pangandaran.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png