Kabupatén Bulukumba

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Bulukumba

(Kabupatén Bulukumba)
Ségel resmi Kabupatén Bulukumba
Ségel
Locator Bulukumba Regency.svg
NegaraIndonesia
ProvinceSulawesi Kidul
CapitalBulukumba
Lega
 • Total1.154,67 km2 (44,582 sq mi)
Pangeusi
 (2010)
 • Total394.757
 • Kapadetan3,4/km2 (8,9/sq mi)
Zona wanciUTC+8 (WITA)
Kode wewengkon+62 413
Ramatlokawww.bulukumbakab.go.id

Kabupaten Bulukumba (Bugis: ᨀᨅᨘᨄᨈᨛ ᨅᨘᨒᨘᨀᨘᨅ) mangrupikeun salah sahiji Daérah Tingkat II di propinsi Sulawesi Kidul, Indonesia. Ibukota kabupaten perenahna di kota Bulukumba. Kabupaten ieu ngagaduhan luas 1,154.58 km² sareng gaduh penduduk anu 418,326 jiwa (dumasar kana data BPS ti Kabupaten Bulukumba 2019).[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Kabupaten Bulukumba Dalam Angka 2019". www.bulukumbakab.bps.go.id. Diakses tanggal 20 Februari 2020. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Flag of Indonesia.svg