Kabupatén Sinjai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kabupatén Sinjai

Kabupaten Sinjai
Sinjai Regency South Sulawesi.jpg
Lambang Kabupaten Sinjai.png
Ségel
NagaraIndonesia
PropinsiSulawesi Kidul
Puseur dayeuhSinjai
Pamaréntahan
 • BupatiSabirin Yahya
 • Wakil BupatiA Fajar Yanwar
Lega
 • Total819,96 km2 (31,659 sq mi)
Pangeusi
 (2010)
 • Total228.936
 • Kapadetan2,8/km2 (7,2/sq mi)
Zona wanciUTC+8 (Indonesia Central Time)
Area code(+62) 482
Ramatlokawww.sinjaikab.go.id[1]

Kabupaten Sinjai (Bugis: ᨀᨅᨘᨄᨈᨛ ᨔᨗᨍᨕᨗ) mangrupikeun salah sahiji Daérah Tingkat II di propinsi Sulawesi Kidul, Indonesia. Ibukota Kabupatén perenahna di Balangnipa atanapi Kota Sinjai anu sakitar ± 220 & nbsp; km ti Kota Makassar. Kabupaten ieu ngagaduhan luas 819.96 & nbsp; km 2 sareng gaduh penduduk sakitar 236,497 jiwa.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Perpres No. 10 Tahun 2013". 2013-02-04. Diakses tanggal 2013-02-15. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Flag of Indonesia.svg