Kabupatén Takalar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Takalar

Kabupaten Takalar
Ségel resmi Kabupatén Takalar
Ségel
Locator Takalar Regency.svg
KabupatenIndonesia
ProvinceSulawesi Kidul
Puseur dayeuhPattallassang
Lega
 • Total620,26 km2 (23,948 sq mi)
Pangeusi
 (2015)[1]
 • Total286.596
 • Kapadetan4,6/km2 (12/sq mi)
Zona wanciUTC+8 (WITA)

Kabupaten Takalar nyaéta Kabupatén di propinsi Sulawesi Kidul, Indonesia. Kota ibukota perenahna di Pattallassang. Kab. Takalar diwangun ku salapan kacamatan, nyaéta Pattallassang, Polombangkeng Kidul, Polombangkeng Kalér, Galesong, Galesong Kidul, Galesong Kalér, Sanrobone, Mappakasunggu sareng Manggarabombang. Kabupaten ieu ngagaduhan luas 566,51 km & gaduh penduduk ti 250,000 jiwa.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Badan Pusat Statistik, Jakarta, 2019.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Flag of Indonesia.svg