Kabupatén Soppeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Soppeng

Kabupaten Soppeng
Locator Soppeng Regency.svg
Ségel resmi Kabupatén Soppeng
Ségel
NagaraIndonesia
ProvinceSulawesi Kidul
CapitalWatansoppeng
Lega
 • Total1.359,44 km2 (52,488 sq mi)
Pangeusi
 (2010[1])
 • Total223.757
 • Kapadetan1,6/km2 (4,3/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WITA)

Kabupaten Soppeng mangrupikeun salah sahiji Daérah Tingkat II di propinsi Sulawesi Kidul, Indonesia. Ibukota Kabupatén perenahna di Watansoppeng. Kabupaten ieu ngagaduhan luas 1.500.00 & nbsp; km² sareng gaduh penduduk sakitar 223.826 jiwa (2010).

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Biro Pusat Statistik, Jakarta, 2011.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Flag of Indonesia.svg