Mungkid, Magelang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mungkid
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténMagelang
Lega10 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.08.09
Désa/kalurahan-

Mungkid nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Magelang, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.