Soréang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Soréang

Peta lokasi Kacamatan Soréang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 25,51 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 119.112 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Soréang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Soréang téh mangrupa puseur dayeuhna Kabupatén Bandung.




Nuvola filesystems folder home.png