Kabupatén Badung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Badung
Lambang Kabupaten Badung.png

Lambang Kabupatén Badung
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Location Badung Regency.png

Peta lokasi Kabupatén Badung
Motto Ҫura Dharma Raksaka
Propinsi Bali
Ibukota Mangupura
Lega Wilayah 543.332 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
543.332 jiwa (2010)
1.293,37 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
6
63
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Anak Agung Gde Agung
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0361
DAU

Ramatloka: www.badungkab.go.id

Kabupatén Badung, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Bali.[rujukan?] Ibu kotana nyaéta Mangupura.[rujukan?]

Babagian administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Petang
  • Kacamatan Abiansemal
  • Kacamatan Mengwi
  • Kacamatan Kuta
  • Kacamatan Kuta Utara
  • Kacamatan Kuta Selatan


Flag of Indonesia.svg