Kabupatén Bantul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Bantul)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Bantul
Lambang Kabupaten Bantul.jpg

Lambang Kabupatén Bantul
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Lokasi DIY Kabupaten Bantul.svg

Peta lokasi Kabupatén Bantul
Motto Projotamansari
Propinsi Yogyakarta
Ibukota Bantul
Lega Wilayah 506,86 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
911.503 jiwa (2011)
1.798 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
17
75
Dasar hukum UU No.15 Tahun 1950
Tanggal 8 Agustus 1950
Bupati Hj. Sri Suryawidati
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0274
DAU Rp. 854.810.634.000.- (2013)

Ramatloka: www.bantulkab.go.id

Kabupatén Bantul, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Yogyakarta. Ibu kotana nyaéta Bantul.

Babagian administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Bambanglipuro
  • Kacamatan Banguntapan
  • Kacamatan Bantul
  • Kacamatan Dlingo
  • Kacamatan Imogiri
  • Kacamatan Jetis
  • Kacamatan Kasihan
  • Kacamatan Kretek
  • Kacamatan Pajangan
  • Kacamatan Pandak
  • Kacamatan Piyungan
  • Kacamatan Pleret
  • Kacamatan Pundong
  • Kacamatan Sanden
  • Kacamatan Sedayu
  • Kacamatan Sewon
  • Kacamatan Srandakan


Flag of Indonesia.svg