Kabupatén Kulon Progo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Kulon Progo
Kulonprogo Seal.svg

Lambang Kabupatén Kulon Progo
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator Kabupaten Kulon Progo.png

Peta lokasi Kabupatén Kulon Progo
Motto Binangun
Propinsi Yogyakarta
Ibukota Wates
Lega Wilayah 586,27 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
470.520 jiwa (2010)
802,57 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
12
88
Dasar hukum UU No. 18 Tahun 1951
Tanggal 15 Oktober 1951
Bupati dr. H. Hasto Wardoyo, Sp.OG (K)
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0274
DAU Rp. 594.978.790.000.- (2013)

Ramatloka: www.kulonprogokab.go.id

Kabupatén Kulon Progo, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Yogyakarta. Ibu kotana nyaéta Wates.

Babagian administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Galur
  • Kacamatan Girimulyo
  • Kacamatan Kalibawang
  • Kacamatan Kokap
  • Kacamatan Lendah
  • Kacamatan Nanggulan
  • Kacamatan Panjatan
  • Kacamatan Pengasih
  • Kacamatan Samigaluh
  • Kacamatan Sentolo
  • Kacamatan Temon
  • Kacamatan Wates


Flag of Indonesia.svg